Borås

Bergsprängning i Borås

Även i Borås har vi många återkommande kunder och vi hjälper dig gärna med bergsprängning och andra markanläggningstjänster i Borås. V har alla möjligheter att utföra både mindre sprängningsuppdrag och längre markanläggningsprojekt i Borås med omnejd.

Bor du i Borås och behöver hjälp med bergsprängning, tveka inte att höra av dig via kontaktformuläret här på sidan, eller via telefon eller mail! 

Aptering av bergknalle i Borås

Vi spränger bort det som krävs

Borås och dess omgivning ligger i ett bergigt landskap, och många tomtägare i stan har klippartier eller större stenar på tomten. Medan dessa ofta ses som trevliga inslag och ger tomten ett lite vildare och mer varierat utseende, så kan större stenbartier också innebära problem när man till exempel vill bygga ett komplementshus eller en altan.

Här kan vi hjälpa till med varsam och precis sprängning, som är näst intill vibrationsfri och inte innebär någon risk för skada på din eller grannarnas fastigheter. Vi spränger sönder så mycket av berget som behövs och schaktar sedan bort massorna eller placerar ut dem på något annat ställe på tomten, allt efter dina önskemål.

 

Effektiv bergsprängning i Borås