Våra tjänster

Sprängning och spräckning

Vi är heltäckande inom bergsprängning och för oss är inget uppdrag för stort eller för litet. Med mer än trettio års erfarenhet av alla typer av sprängning så är det till oss du ska vända dig när du behöver spränga bort en bit berg eller en större sten för att bereda plats på tomten. Vi kan även spränga bort betongstrukturer och annat som du inte kan bli av med på annat sätt.

Ibland räcker det med att spräcka i stället för att spränga, något som sker helt utan vibrationer och påverkan på omgivningen. Vi hjälper dig alltid att komma fram till den bästa lösningen för just ditt projekt.

Grävning och schaktning

Behöver du hjälp med grävning, till exempel vid trädgårdsanläggning, ett poolbygge eller för att uppföra ett Attefallshus, så hjälper vi dig. Vi har kraftfulla grävmaskiner som gör att jobbet blir klart på nolltid. 

Både när vi gräver och spränger blir det schaktmassor över, som vi antingen kan hjälpa dig att placera ut på tomten där du vill bygga volym, eller att forsla bort.

bergssprängningssite utanför Göteborg

Alla typer av borrarbeten

Vi erbjuder även borrning åt både privatpersoner och företag. Nuförtiden är till exempel bergvärme ett område där vi får många uppdrag, och vi hjälper dig gärna att planera och borra energibrunn. 

Bergsborrning är numera även det primära sättet att anlägga en drickvattenbrunn, så bygger du hus på landet utanför Göteborg och din fastighet inte är ansluten till det kommunala vattennätet så kan vi hjälpa dig att säkra tillförseln av friskt grundvatten. Hör av dig så berättar vi mer!

Vi spränger, gräver och borrar åt dig i Göteborg